Sayfa Başına Dön
Uyarı Sistemi
Haberler Menüsü
Kategoriler
Ana Sayfa
Web Sitemizden Haberler..
Atkaracalar dan Haberler..
Tebrik/Özel Günler..
Başsağlığı..
Türkiye ve Dünyadan Haberler..
Genel..
Organizasyonlar..
Haber Gönder
Son Haberler
HALİL TEZCANOĞLU´NUN
KAYNAKÇILAR ve VASIF
VEFAT
ÜYÜK KÖYÜ KEŞKEK ŞÖL
FATMA SANCI´NIN VEFA
Popüler Haberler
Ödüllü Kompozisyon Y
Düğün
Başsağlığı
Düğün
Umreye Gidenler
Son Yorumlanan Haberler
HALİL TEZCANOĞLU´NUN
VEFAT
ÜYÜK KÖYÜ KEŞKEK ŞÖL
FATMA SANCI´NIN VEFA
FATMA SANCI´NIN VEFA
Haber Ara
Aranacak Kelime:

İstatistikler
Kategori: 7
Haber: 126
Yorum: 1137
Toplam: 1270
ÜYÜK KÖYÜ KEŞKEK ŞÖLENİ

...ÜYÜK KÖYÜ KEŞKEK ŞÖLENİNDE YAKLAŞIK 1000 KİŞİNİN KATILIMIYLA YİNE BİR İLK GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Üyük köyümüzde 16-17 Temmuz 2011 tarihlerinde tertip edilmiş olan Keşkek Şölenimiz yaklaşık 1000 kişiye ulaşan bir katılımla planlandığı şekilde gerçekleştirilmiştir.

Bugüne kadar yapılan tüm şölenlerden farklı olarak daha çok çocuklarımıza ve ailelerimize hitap etmesi düşünülen bu şölenimiz vesilesiyle özellikle çocuklarımız unutamayacakları bir şölen haftası geçirmişlerdir.

Açılış konuşması ve Kuranı Kerim okunmasına müteakiben şölen programına geçilmiş olup;

Bir taraftan her hafta Cuma günleri Saat: 21.00'de Vatan TV'de de sahne alan Kızılcahamamlı Oğuzhan ve Saz ekibi yetişkin gençlerimizi sazlı-sözlü eğlendirirken; diğer tarafta palyaçolar ve animatör ekipleri de çocuklarımıza oldukça hoş ve eğlenceli dakikalar geçirmişlerdir.

Bu şölen vesileyle ayrıca Atkaracalar İlçesi ve köylerinde ilk kez gerçekleştirilen bir uygulama olarak çocuklar için adeta bir mini Lunapark sistemi monte edilerek, çocuklarımızın trambolinler, şişme kaydıraklar, zıpzıplar, vs. gibi tüm aktivitelerden ücretsiz olarak istifade edebilmeleri sağlanmıştır.

Tüm bu eğlence ekipmanlarının yanı sıra animatör ekipleri tarafından yine çocuklarımız için Yüz Boyama ve Şişme Balon gibi ücretsiz aktivitelerde gerçekleştirilmiş olup; gerek gençlerimiz gerekse çocuklarımız arasında halat çekme yarışı, kaşıkta yumurta taşıma yarışması, çuval yarışması gibi hayli eğlenceli ve ilgi çeken diğer animasyonlar da yine ücretsiz olarak gerçekleştirilmiş ve yarışma birincilerine ödülleri verilmiştir.

Yine program akışı içinde Aşukla Maşuk olarak bilinen animasyon gösterisi de tüm Üyüklü hemşerilerimiz tarafından ilgiyle izlenmiştir.

Bunun yanı sıra yine çocuklar için düzenlenen Kukla Gösterisi de, sadece çocukların değil, yetişkin hemşerilerimizin de yoğun ilgi ve beğenisini kazanmıştır.

Program sırasında ayrıca köyümüzün panoramik görüntüsünü içeren varak oyma çerçeveli ve altın yaldızlı muhteşem fotoğrafı açık artırmaya sunulmuş olup; bu açık artırma sonucunda köyümüzün önde gelen ve saygın iş adamlarından Orhan Akça bu muhteşem tablonun sahibi olmuştur.

Daha sonra ağalık yarışmamıza geçilmiş olup; bu bölümde havanın yağışlı geçmesine rağmen köyümüzün önde gelen büyükleri bu konuda da büyük bir yarış içine girmişler olup; sonuçta yine köyümüzün önde gelen ve saygın kişilerinden biri olan Mehmet Yanık 2011 yılı köy ağalığımızı kazanmış olup; bu ünvanı bir önceki köy ağamız olan Kadir Çevrük'den devralmıştır.

Şölen programımız boyunca hediye çekilişleri de programın sonuna bırakılmayıp sürekli olarak yapılmış olup; tüm hemşerilerimize birbirinden değerli ve kaliteli hediyeler takdim edilmiştir.

Hiç bir biletin hediyesiz olarak verilmediği bu çekiliş sırasında bilet alan tüm Üyüklü hemşerilerimize akerdeonlar, frizbiler, cd'ler, dvd'ler, rüzgar gülleri ve çerçeveli köy fotoğraflarımız bilabedel ücretsiz olarak takdim edilmiştir. Hediye çekilişinde büyük ödül olarak ayrıca son derece şık ve kullanışlı olan akülü bir arabada çekiliş sonucunda şanslı sahibine takdim edilmiştir.

Akşam saatlerinde ise köydeki gençlerimizin katılımıyla, şölenimizin yapıldığı çayır alanında yaklaşık 20 gencimizin katılımıyla bir futbol maçı organizasyonu tertip edilmiş olup; bu maç sonucunda Beyaz formalı takım, Turuncu formalı takıma karşın 7-5'lik bir üstünlük sağlamıştır.

Şölen günü akşamı ise, özellikle bayanlarımız düşünülerek köy konağı bayanlarımızın eğlence organizasyonu için ayrılmış olup; gece boyunca tüm bayanlarımız kendi aralarında oldukça eğlenceli dakikalar geçirmişlerdir.

Şölen ertesi günü ise saat:11.00'de mezarlık ziyareti gerçekleştirilmiş olup; tüm Üyüklü hemşerilerimizin katılımıyla mezarlıkta okunan dualara müteakiben öğle namazı kılınmış ve öğle namazı sonrasında da hemşerilerimizin bir çoğunun gurbete dönüş hazırlıkları başlamıştır.

Saat: 15.00 civarında İstanbul otobüsüyle dönüş yapan hemşerilerimizin uğurlanması ile birlikte bir köy şölen programımız daha sona ermiştir.

1-Şölen sırasında çekilen resimlerin yer aldığı link adresi:
http://www.uyukluler.com/index.php?option=com_content&task=view&id=311&Itemid=86 

2-Hediye çekilişinde verilen biribirinden farklı ve değişik hediyelerinin resimlerininde yer aldığı link adresi:
http://www.uyukluler.com/index.php?option=com_content&task=view&id=309&Itemid=86

707 defa okundu 1 adet yorum yazıldı 03 Ağustos 2011 09:22:59 tarihinde eklendi Yasin SARIÇAMLIK

Habere Yazılmış Yorumlar

Bu Habere Yorum Yaz


Üzgünüm habere puan yada yorum yazmak için üye olmanız gerekmekte Üye Olmak için buraya basabilirsiniz