Benim en başından beri siteyi takip etme şansım olmadı.Ancak takip ettiğim zamandan beri çeşitli konularda üyeler fikir alışverişinde bulundular.Beğenmeyen neden diğerinin fikrini beğenmediğini açıkça dile getirebildi.Zaman zaman tartışmalara sahne olsada, forumlarımızda çok güzel konular işlendi bence.Üstelik seviyeli bir şekilde oldu.Özellikle Atkaracalar bağlantılı konular herkesin ilgisini çekti. Ama halâ bazı hemşehrilerimizin siteye direkt girip fikrini açıkça beyan etmek yerine uzaktan takip ettiğini görüyorum.Şöyle ki çeşitli vesilelerle bir araya gelindiğinde sitedeki konuların sıkı bir takipçisi olduklarını görüyorum,üstelik bu konular hakkında farklı fikirlerinin veya beğenip beğenmedikleri şeylerin olduğunu söylemelerine rağmen bunları kendileri belirtmeyip ya bize sitede belirtmemizi söylüyorlar veya sadece takip etmekle yetiniyorlar. Böyle ziyaretçilerin nasıl siteye kazanılabileceği konusunda fikri olan bizimle paylaşsın.
Örneğin mesaj panomuz da bence çok güzel, giriş yaptıktan sonra hepimiz şu meşhur sosyal paylaşım siteleri gibi birbirimizle görüşebiliyoruz.
Giren kişilerin azalması konusuna gelince ilk etapta internetin yaygınlaşmasıyla her alanda olduğu gibi bu alanda da bir yoğunluk yaşandı.(Atkaracalarda telefon kullanılmaya başlandığında bayanlar yan komşusunu aramak için ptt'den bağlattırıp (gıız küllü sacın varmı diye soruyorlardı

) Ama bu tür siteler genelde memleketten haber alma aracı olarak görüldüğü için takip edenler birileri sürekli yazsın, biz okuyup haberdar olalım diye düşünüyorlar.O yüzden pek fazla da yapacak birşey olmadığını düşünüyorum.
Bu vesileyle sitemizin 8. yaşgünü kutlu olsun.Ancaaaakk hani pasta?